210 48 43 100 ή
800 11 900 900
TO ΔΙΚΤΥΟ ΜΑΣ

Καταστήματα,
Κεντρικές Υπηρεσίες,
ΑΤΜs

Θυρίδες

ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Θυρίδες

Οι Θυρίδες Θησαυροφυλακίου είναι το κατάλληλο μέρος για αποθήκευση πολύτιμων αντικειμένων. Είναι ιδανικός τρόπος φύλαξης σημαντικών εγγράφων, όπως αξιόγραφα, συμβάσεις, τίτλοι, διαθήκες αλλά και οικογενειακά κειμήλια, κοσμήματα, συλλογές και ανεκτίμητα  αντικείμενα.

Με μία Θυρίδα εξασφαλίζεται μυστικότητα (μόνον ο μισθωτής γνωρίζει το περιεχόμενο), απόλυτη ασφάλεια και προστασία από ζημιές, καταστροφές ή απώλειες, λόγω πυρκαγιάς, πλημμύρας, σεισμού και κλοπής.

Οι Θυρίδες Θησαυροφυλακίου της Τράπεζας PROBANK, σας προσφέρουν την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη που ζητάτε, καθώς και την ηρεμία και την ασφάλεια για ό,τι αξίζει να διαφυλάξετε.

Για το σκοπό αυτό διαθέτει προς μίσθωση παραδοσιακές Θυρίδες Θησαυροφυλακίου, ποικίλων διαστάσεων (μικρές, μεσαίες και μεγάλες), σε προσιτές τιμές μίσθωσης, στα παρακάτω καταστήματά της τράπεζας: Αιγάλεω, Βούλα, Γλυφάδα, Κολωνάκι, Μενάνδρου, Νίκαια, Πειραιάς, Περιστέρι, Χαροκόπου, Ψυχικό, 25ης Μαρτίου-Θεσσαλονίκη, Σταυρούπολη-Θεσσαλονίκη , Ξάνθη, Τρίκαλα και Χανιά.