ONLINE Αιτήσεις Καρτών

ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Φόρμα ενδιαφέροντος για χορήγηση πιστωτικής κάρτας

Αποκτήστε τώρα τις πιστωτικές κάρτες της PROBANK χωρίς συνδρομή και απολαύστε μοναδικά προνόμια με το κύρος και την αξιοπιστία της PROBANΚ.
Παρακαλούμε συμπληρώστε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ όλα τα υποχρεωτικά πεδία για να μπορέσουμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας.
Η τελική απόφαση, η οποία θα σας γνωστοποιηθεί μέσω email, εξαρτάται από την ακρίβεια των στοιχείων και την παραλαβή των παρακάτω απαραίτητων δικαιολογητικών:

 

1. Φωτοτυπία των 2 όψεων της αστυνομικής ταυτότητας του κύριου και πρόσθετου μέλους.

2. Φωτοτυπία της τελευταίας εκκαθάρισης εφορίας ή πρόσφατης βεβαίωσης μισθοδοσίας του κύριου μέλους.

 

Τα παραπάνω δικαιολογητικά θα πρέπει να μας τα στείλετε στο FAX: 210 48 37 533 ή μέσω ΕΛΤΑ στη διεύθυνση:
Τράπεζα PROBANK A.E.
Πειραιώς 74, Μοσχάτο, Τ.Κ.:183 46
(Για αίτηση WEB PROBANK VISA)

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

 

Διαβάστηκαν και είναι αποδεκτοί οι όροι της σύμβασης, με τίτλο "αίτηση για έκδοση κάρτας PROBANK VISA ELECTRON ή PROBANK VISA CLASSIC ή PROBANK VISA GOLD ή PROBANK VISA PLATINUM", και διέπουν τη χρήση των καρτών. Δηλώνουμε, τόσο ο αιτών κύρια κάρτα όσο και οι αιτούντες πρόσθετες κάρτες ότι είμαστε υπόχρεοι όλοι ως αυτοφειλέτες και εγγυώμεθα εις ολοκλήρον, ο ένας υπέρ του άλλου, παραιτούμενοι του ευεργετήματος της δίζησης και όλων των άλλων ενστάσεων ή αντιρρήσεων για την πληρωμή κάθε λογαριασμού από τις κάρτες ή εξαιτίας των καρτών. Ο αιτών την κύρια κάρτα δηλώνω επίσης υπεύθυνα ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση ειναι αληθινά και ακριβή και εξουσιοδοτώ την Τράπεζα PROBANK Α.Ε. και τους εκπροσώπους της να επικοινωνήσουν με οποιονδήποτε τρίτο, ιδίως με τον εργοδότη μου, την τράπεζα μου ή άλλες πηγές πληροφόρησης με σκοπό να εξακριβώσουν την εγκυρότητα των στοιχείων αυτών ή να ζητήσουν άλλες πληροφορίες αν χρειάζονται. Η Τράπεζα PROBANK A.E. διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει την αίτηση χωρίς να υποχρεούται να γνωρίσει στον αιτούντα την απόρριψη της αίτησης του και τους λόγους αυτής. Με τις κάρτες θα παραδίδεται αντίτυπο των όρων της σύμβασης.

 

Τα πεδία με αστερίσκο (*) συμπληρώνονται υποχρεωτικά

1. Επιλογή Πιστωτικής Κάρτας
2. Προσωπικά Στοιχεία
  • calendar
3. Οικογενειακή Κατάσταση
4. Στοχεία Κατοικίας
5. Εργασιακά Στοιχεία
6. Οικονομικά Στοιχεία
7. Στοιχεία Συζύγου
  • calendar
8. Αυτόματη Εξόφληση Μηνιαίου Λογαριασμού
9. Άλλες Κάρτες στην Κατοχή σας
Επιθυμώ την αυτόματη εξόφληση του λογαριασμού της κάρτας μου απο τον λογαριασμό μου στην PROBANK
10. Αποστολή Μηνιαίου Λογαριασμού
  • Αποστολή λογαριασμού σε: